Om - AMAGERTEATRET

Gå til indhold

Om

VORES PUBLIKUM
er vores bedste ambassadører. Hvis du synes, vi rammer rigtig med vores mix af forestillinger, så sig det til dine bekendte. Er der noget du vil kritisere os for, så mail til os eller kom til vores generalforsamling og sig det. Vi har ikke noget i mod at blive klogere og bedre.

EN TEATERFORESTILLING
er en visuel historie. Det er en fortælling, som udfolder sig foran dine øjne, trænger ind gennem dine ører. Du vil ved Amagerteatrets repertoire også komme til at grine, for selvom der i fortællingerne altid er en konflikt, kan den også være fyldt med humor. Men teater er aldrig blot til lyst, det er også et befriende grin!

AMAGERTEATRETS
repertoire besluttes af en bestyrelse på et møde umiddelbart efter, at de turnerende teatre i november har fremlagt deres planer for den efterfølgende sæson. Det vil sige, at en sæson næppe er gået i gang, før der skal tages stilling til den næste.

AMAGERTEATRET
er Tårnby Kommunes lokale teaterforening, som du som abonnent er medlem af og vi nyder stor bevågenhed og husly i Kulturhuset KastrupBio. Kommunens opbakning er en stor medvirkende årsag til, at det hele kan hænge økonomisk sammen.

Værd at vide

Amagerteatret er medlem af:
TIKA, Teaterforeninger i det tidligere Københavns Amt
DT, Danmarks Teaterforeninger
Tårnby Bladforening
Tårnby Foreningsråd

Et medlemsskab af Amagerteatret sikrer billetter til abonnementspriser hos alle teater-foreninger i det tidligere Københavns Amt.

Formand:

Lone Bjørklund

Tlf.: 29 46 60 77
email: info@amagerteatret.dk

Billetansvarlig:

Tlf.: 29 46 60 93


Hjemmesiden er produceret af:
Allan Meyer

Baggrundsfoto:

Kurt Pedersen


Copyright:
Der er copyright på såvel billeder som tekst - også med kildeangivelse.

Tilbage til indhold